Baby born

BABY born nukke ja isosisko sekä ihastuttavat tarvikkeet

BABY born -nuket pysyvät tiukasti leikeissä mukana! Nukke sopii niin hoivaleikkeihin kuin kaverinukeksikin – onhan se aivan kuin oikea vauva.

BABY born on ainoa nukke, jolla on hyvin todentuntuisia toimintoja ja ominaisuuksia. Nukkea voi kylvettää, juottaa, syöttää ja hän itkee oikeita kyyneleitä ja kastelee vaippansa. Nuken silmät sulkeutuvat makuuasennossa.  Navassa on nappi, jolla potalla käyminen helpottuu ruokailun jälkeen. Nuken pituus on 43cm. BABY born mukautuu eri-ikäisten lasten leikkeihin ja tarjoaa runsaasti mitä mielikuvituksellisimpia leikkimahdollisuuksia: alussa nukke on hoivattava vauva, myöhemmin leikkikaveri, joka esimerkiksi hoitaa ponia ja varsaa.

Ilman paristoja toimivalle interaktiiviselle nukelle on erikseen saatavilla upeita tarvikkeita, mm. kylpyamme ja sänky sekä ihastuttavia vaatteita, jotka peilaavat ajan muotivirtauksia. Nukkeleikkiin tulee uusia teemoja ja siihen liittyviä tuotteita kaksi kertaa vuodessa.

BABY born Sister on vauvanuken isosisko, jolla on kauniit kammattavat pitkät hiukset. Isosiskolla on taipuvat polvet ja se osaa seistä. Nukelle voi juottaa vettä ja se itkee kyyneleitä ja sen voi kylvettää.  Vauvanuken kanssa samankokoiselle 43 cm isosiskolle mahtuvat kaikki BABY born nuken vaatteet! Nyt saatavilla myös Sister kampaus- ja meikkipää.

Uutuustuotteena Baby born ja isosisko ovat saaneet oman suihkun! Suihkun korkeutta voi säätä ja mukana on myös pyyheteline ja pyyhe. Lisää vesi säiliöön ja laita suihku päälle! 

Loppuvuoden uutuustuotteena on My Little BABY born kävelevä nukke. Käytä nuken mukana tulevaa helistintä tai puhu nukelle niin hän kävelee. Nukke myös jokeltaa ja heiluttaa käsiään.

 

Tutustu uusiin ihaniin uutuustuotteisiin

Kaikki brändin lelut