Baby born

BABY born nukke on uudistunut ja saanut kaverikseen isosiskon!

BABY born -nuket pysyvät tiukasti leikeissä mukana! Nukke sopii niin hoivaleikkeihin kuin kaverinukeksikin – onhan se aivan kuin oikea vauva. Vuonna 2016 BABY born viettää 25-vuotisjuhlavuotta!

BABY born on ainoa nukke, jolla on hyvin todentuntuisia toimintoja ja ominaisuuksia. Nukkea voi kylvettää, juottaa, syöttää ja hän itkee oikeita kyyneleitä ja kastelee vaippansa. Nuken silmät sulkeutuvat makuuasennossa.  Navassa on nappi, jolla potalla käyminen helpottuu ruokailun jälkeen. Nuken pituus on 43cm. BABY born mukautuu eri-ikäisten lasten leikkeihin ja tarjoaa runsaasti mitä mielikuvituksellisimpia leikkimahdollisuuksia: alussa nukke on hoivattava vauva, myöhemmin leikkikaveri, joka esimerkiksi hoitaa ponia ja varsaa.

Ilman paristoja toimivalle interaktiiviselle nukelle on erikseen saatavilla upeita tarvikkeita, mm. kylpyamme ja sänky sekä ihastuttavia vaatteita, jotka peilaavat ajan muotivirtauksia. Nukkeleikkiin tulee uusia teemoja ja siihen liittyviä tuotteita kaksi kertaa vuodessa.

Syksyn 2016 utuustuote BABY born Sister on vauvanuken isosisko, jolla on kauniit kammattavat pitkät hiukset. Isosiskolla on taipuvat polvet ja se osaa seistä. Nukelle voi juottaa vettä ja se itkee kyyneleitä ja sen voi kylvettää.  Vauvanuken kanssa samankokoiselle 43 cm isosiskolle mahtuvat kaikki BABY born nuken vaatteet!

 

Tutustu uusiin ihaniin uutuustuotteisiin

Kaikki brändin lelut