Bratz

Maailman trendikkäin muotinukke Bratz on entistä trendikkäämpi ja muodikkaampi.  Bratz eroaa selkeästi muista muotinukeista; nukkien mukana saat aina runsaasti muodikkaita, ajan hengen mukaisia tarvikkeita ja asusteita, kaikissa tarvikkeissa on runsaasti yksityiskohtia kuten toimivat vetoketjut tai aukeavat kynsilakkapurkit. Bratzin hiusten materiaali on erittäin korkealaatuista ja muodoltaan pyöreää, jolloin sitä on helpompi kammata ja se ei takkuunnu ja paakkuunnu vaan säilyttää leikittävyytensä pitkään.  Kaikilla Bratz nukeilla on liikkuvat nivelet (jalat, polvet, olkapäät, vyötärö, kaula). Tänä vuonna esittelemme monta uutta Bratz teemaa ja siihen ihania nukkeja upeine varusteineen.

Bratz Remix -sarja esittelee nuket uusissa asuissa asusteinaan muodikkaat kuulokkeet ja kännykkä.

Bratz Instapets nuket Cloe, Yasmin, Jade, Raya ja Sasha esittäytyvät supersöpöjen lemmikkiensä kanssa. Nukkejen vaatteet ovat saaneet inspiraationsa lemmikeistään. 

Bratz Hoverboard -nuket Cloe ja Yasmin hyppäävät hoverboardinsa päälle niin kuin muutkin trendsetterit. RC-ohjattava hoverboard kulkee eteen, taakse ja pyörii 360 astetta.

Saatavilla myös Bratz Cloe ja Yasmin kampauspäät, joiden mukana tulee runsaasti tarvikkeita.

 

Bratzin oma sivusto on avautunut!

Videoita, kuvia, tekemistä: tutustu Bratzin virallisiin sivustoihin tästä linkistä.

 

 

 

 

Bratz is back

Hello My Name is Bratz!

Bratz Selfie Snaps

Kaikki brändin lelut