Buzz & Neil

Seikkailu alkakoon

Jokainen peli on seikkailu. Usein leikkisä ja hauskuutta pullollaan. Tosinaan taas perusteellisesti älynystyröitä koetteleva jännitysnäytelmä. Peli liikuttaa monenlaisia tunteita ja tarjoaa elämyksiä. Vaikka pelissä on säännöt, se antaa mielikuvitukselle vapauden. Peli kokoaa ystävät yhteen, sillä onhan jaettu seikkailu paras seikkailu.
Kenties jotain pelien maailmasta tuttua sisältyi myös siihen suureen seikkailuun, jonka ystävykset Buzz ja Neil tekivät kauan sitten. Kaverusten matka päättyi onnellisesti ja siitä muodostui monella tapaa suuri harppaus ihmiskunnalle. Mutta ennakkoon kaikkia tuonkaan seikkailun yksityiskohtia ei voinut tietää. Se on myös pelien luonne. Siksi me pelaamme. Ilosta, jännityksestä, uuden löytämisen riemusta.

Vuoden 2017 pelikilpailun lastenpelisarjaan osallistunut ja voiton napannut Dr. Eureka -peli vaatii näppäryyttä, nopeutta ja hyvää hahmottamiskykyä. Siirrä ensimmäisenä koeputkissa olevat pallot haastekortin osoittamaan järjestykseen niin ettet koske palloihin käsilläsi ja olet Dr. Eurekan nopein ja nokkelin avustaja! 

Vuoden pelikilpailun lastenpelisarjassa oli mukana lisäksi Hertan kaupunki -peli ja se selvisi myös lastenpelisarjan finaaliin! Tämä on opettavainen peli, jossa rakennetaan yhdessä kaupunkia. Kuka pelaajista löytää ensimmäisenä paikan joko asukkailleen, autoilleen, taloilleen tai puilleen. Hertta-sarjasta löytyy myös Hertta-aiheinen noppapeli Pomppaa ja loikkaa! Yritä saada pelinappulat lähtöalueelta maaliin mahdollisimman nopeasti!

King Pong on koko perheen hauska toimintapeli, jossa yritetään päästä eroon omalla tarjottimella olevista palloista. Pompauta kaikki pallosi sisään ja sulje luukku, kun pelikehikkoon kiinnitetty tarjottimesi on tyhjä- ja voitat pelin! Helpommin sanottu kuin tehty!

Speedy Doc haastaa sinut - hän on kärsimätön ja arvaamaton. Speedy Doc ohjaa peliä suomea puhuen - ei tarvitse edes lukea ohjeita, sillä Speedy Doc kertoo kaiken tarpeellisen, ohjaa peliä ja päättää mitä seuraavaksi tapahtuu - valmistautu yllätyksiin ja vastaa ennen kuin on liian myöhäistä! Tämä hauska visailupeli sopii 2 -10 pelaajalle 8-vuotiaista alkaen.

Smart Ass - Mieti äkkiä, vastaa ensin ja voita! Jos tiesit oikein, pääset etenemään pelilaudalla ja tavoittelemaan maalia. Varo kuitenkin matkalla olevia rangaistusruutuja, jotka hidastavat kulkuasi. Tietämystä ja nokkeluutta vaativa partypeli 12-vuotiaista alkaen 2 - 6 pelaajalle. Peli osallistui vuoden peli partypelisarjaan.

Loaded Lemons on koko perheen hauska toimintapeli, jossa tarvitset hyvää muistia ettet kastu. Kerää kokoon neljä pelaajaa, seuraa miten sitruunoita liikutellaan ja arvaa ruiskuttaako kohdallasi oleva sitruuna vettä vai ei. Kastuitko?

Vuoden pelikilpailun perhepeli-sarjaan osallistui nopeatempoinen ja hauska Pronto, joka sopii 2 – 12 pelaajalle. Sitä voi pelata myös joukkuepelinä. Pelissä keksitään teemaan sopivia sanoja pelilaudalla olevista kirjaimista ennen kuin tiimalasissa oleva aika loppuu. 

Hyvää pelielämystä!
 

Kaikki brändin lelut