Buzz & Neil

Seikkailu alkakoon

Jokainen peli on seikkailu. Usein leikkisä ja hauskuutta pullollaan. Tosinaan taas perusteellisesti älynystyröitä koetteleva jännitysnäytelmä. Peli liikuttaa monenlaisia tunteita ja tarjoaa elämyksiä. Vaikka pelissä on säännöt, se antaa mielikuvitukselle vapauden. Peli kokoaa ystävät yhteen, sillä onhan jaettu seikkailu paras seikkailu.
Kenties jotain pelien maailmasta tuttua sisältyi myös siihen suureen seikkailuun, jonka ystävykset Buzz ja Neil tekivät kauan sitten. Kaverusten matka päättyi onnellisesti ja siitä muodostui monella tapaa suuri harppaus ihmiskunnalle. Mutta ennakkoon kaikkia tuonkaan seikkailun yksityiskohtia ei voinut tietää. Se on myös pelien luonne. Siksi me pelaamme. Ilosta, jännityksestä, uuden löytämisen riemusta.

Vuoden pelikilpailun perhepelisarjaan osallistunut Dr. Eureka -peli vaatii vähän näppäryyttä, nopeutta ja hyvää hahmottamiskykyä. Siirrä ensimmäisenä koeputkissa olevat pallot haastekortin osoittamaan järjestykseen niin ettet koske palloihin käsilläsi ja olet Dr. Eurekan nopein ja nokkelin avustaja! Lännen Median Teema/Kuluttaja -sivujen peliarviossa peli sai 5/5 tähteä: "Peli toimii erinomaisesti samanikäisten pelaajien kesken. Vaatii päättelykykyä, nopeutta ja sorminäppäryyttä. Vauhdikas peli myös aikuisten kesken pelattuna."

Toinen samaan perhepelikisaan osallistunut pelimme on Kuusiopulma, joka on koukuttava pulmapeli 2-3 pelaajalle. Pelissä rakennetaan oman värisiä kuusikulmioita ja pyritään estämään kanssapelaajaa rakentamasta omiaan. 

Vuoden pelikilpailun lastenpelisarjassa oli mukana myös kaksi Buzz & Neil -peliä. Kokoa Keko -pelissä autetaan ahkeria muurahaisia keräämään rakennusmateriaalia ja rakentamaan muurahaiskekoaan. Pelissä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja myös vähän taktikointia! Lännen Median Teema/Kuluttaja -sivujen peliarviossa peli sai 5/5 tähteä: "Peli vaatii keskittymistä ja hyvää muistia. Pelin parissa viihtyy koko perhe. Aikuista usein hirvitti, kuinka lyhyt oma muisti onkaan. Pelin vaikeustasoa saa lisättyä käyttämällä useamman palan pelilautaa."

Toinen pelikilpailun lastenpelisarjassa ollut peli oli Ötökkähotelli, jossa yritetään ensimmäisenä saada täytettyä kaikki hotellihuoneet oikeilla ötököillä, joita voi houkutella myös hunajalla. Mutta pelissä on varottava torakkaa ja hämähäkkiä, jotka vaikeuttavat tehtävää. Lännen Median Teema/Kuluttaja -sivujen peliarviossa peli sai 5/5 tähteä: "Pelaajat pääsevät kokeilemaan riskin ottamista, mikä pitää mielenkiintoa yllä. Kannattaako nostaa toinenkin kortti, vai voiko sieltä tulla torakka, joka vie hunajat?"

Vuoden pelikilpailun partypeli-sarjaan osallistui nopeatempoinen ja hauska uutuuspeli Pronto, joka sopii 2 – 12 pelaajalle. Sitä voi pelata myös joukkuepelinä. Pelissä keksitään teemaan sopivia sanoja pelilaudalla olevista kirjaimista ennen kuin tiimalasissa oleva aika loppuu. Lännen Median Teema/Kuluttaja -sivujen peliarviossa peli sai 5/5 tähteä: "Uudenlainen, virkistävä muoto sananaselityspeleille. Tarjosi paljon "jäätymisiä" suulaimmillekin selittäjille."

Illanistujaisiin ja muuten vain yhteiseen hauskanpitoon sopii hulvaton visailupeli Totta vai tarua. Pelissä opitaan tietoja, joita ei koulussa opita. 1000 odottamatonta, hauskaa ja yllättävää väittämää – totta vai tarua? Ole nopea, joskus vain nopein pelaaja saa vastata. Ole oikeassa! Totta vai tarua? Muista kuitenkin, että väärästä vastauksesta sakotetaan. Peli puhuu suomea, pelin visailuisäntä esittää väittämät, kertoo pisteet ja kommentoi pelin kulkua.

Taxi Challenge haastaa nokkelat taxikuskit kisailemaan Manhattanilla siitä kuka saa nopeimmin kokoon 100 dollaria. Pelaaja kohtaa pelissä erilaisia haasteita ja voi saada isonkin korvauksen suoritetusta tehtävästä. Mukaansatempaava koko perheen lautapeli, jossa liikutaan pelilaudalla perinteisesti noppaa heittämällä.

Myös muita vanhoja tuttuja pelejä löytyy kaupoista. Onko Sinusta Super Farmariksi? Vuoden 2013 Perhepeliksi valittu voittaja kysyy taitoa ja tuuria. Kerää yksi kutakin eläintä, mutta varo kettuja ja susia! Nopeatempoinen lautapeli, jossa nopat ja viisaat eläinvalinnat ja -vaihdot siivittävät pelaajan voittoon! Peli opettaa laskemaan, suunnittelemaan ja punnitsemaan riskejä.
Moustache Smash -vauhtiviikset – viiksiä vilisevä nopeatempoinen toimintapeli! Löydätkö viiksiäsi vastaavan kortin? Iske nopeasti! Varo kuitenkin, ettet saa sakkoa ja nappaa vääriä viiksiä. Eniten oikeita kortteja löytänyt viiksiniekka voittaa.

Hyvää pelielämystä!
 

Buzz&Neil - Seikkailu alkakoon!

Vauhtiviikset ja Crazy Toaster

Kaikki brändin lelut