Filly

Suloiset Filly pikkuponit kutsuvat sinut leikkiin salaiseen maailmaansa. Filly sarjaan kuuluu söpöjä pikkuponeja, leikkisettejä ja tarvikkeita. Filly maailmat houkuttelevat leikkimään ja keräilemään – sen teemat vaihtelevat ja ovat aina ajankohtaisia.

Pienet värikkäät ponit ovat täynnä yksityiskohtia, ne ovat kaikki omia persooniaan ja jokaisen ponin kruunua koristaa aito Swarovski kristalli.  Lukuisat yksityiskohdat sekä leikkisettien toiminnallisuus takaavat hauskan leikin ja innostavat lapsia pitkäksi ajaksi.

Butterfly  -perhosponileikissä on teeman mukaisesti kaikilla poneilla on ihanat värikkäät glitter siivet. Laadukkaat ponit ovat miellyttävän pehmeän tuntuisia ja kestävät hyvin pienissä käsissä.

Vuoden 2015 teemalelu kategorian voittaja Filly Flower Tower on monikerroksinen ponilinna, jossa on paljon yksityiskohtia ja toimintoja sekä paljon tarvikkeita. Saat taianomaisesti puhallettua Flower Towerin tornin valon pois. Pakkauksessa on mukana suloinen keräiltävä erikois Filly Averie -poni perhossiivillä sekä hänen lemmikkinsä Mystery.

Filly Stars -sarjan ponit ovat suloisia keräiltäviä yksisarvisia poneja.

Filly Wedding -sarjassa Filly-ponit ovat häätunnelmissa. Sarjasta löytyy mm. hääpariponeja, häävaunuja ja ihastuttava hääjuhla-leikkisetti.

 

 

Filly

Filly Flower Tower

Kaikki brändin lelut