Nikko

Nikko-radio-ohjattavat haastaviin maastoihin

Nikko radio-ohjattavista löydät myös vaativia temppuja tekevät tehopakkaukset isommille lapsille ja lapsenmielisille.

Nikko VelociTrax Vuoden 2017 ajoneuvolelu

Vihreä Nikko VelociTrax voitti Vuoden Lelu 2017 kilpailussa ajoneuvolelujen sarjan. - Futuristisesti muotoiltu auto kulkee vaikeassakin maastossa ja ylittää esteet vaivatta. Auto kääntyy 360 astetta. Auton huippunopeus on 14 km/h. Tässä autossa 2,4 GHz taajuus, joka mahdollistaa kymmenen auton yhtäaikaisen ajelun. Saatavilla myös oranssin värisenä. 

Vaporizr2 - liikkuu kanssasi olosuhteissa kuin olosuhteissa

Lähde mukaan seikkailuun uuden Vaporirz2:n kanssa! Tämä räyhäkäs nelivetoinen radio-ohjattava kulkee kuivalla maalla, vedessä ja lumessa. Se selviää kunnialla haastavistakin maastoista tai vaikka vesiliukumäestä! Tämän auton huippunopeus on jopa 15 km tunnissa. Pakkaus sisältää 6V ajoakun ja 1h pikalaturin sekä lähettimen pariston. Autossa sisäänrakennettu antenni. Saatavilla myös pienikokoisempi Nano Vaporizr pikkumaasturi.

Syksyn 2017 uutuudet

VelociTrax sai rinnalleen pienemmän kokoisen (noin 15cm) radio-ohjattavan NanoTraxin, joka kulkee telaketjujen avulla esteiden yli. Tämä auto vain sisäkäyttöön. Nopeus 6 km/h. Taajuus 2,4 GHz. Saatavilla kaksi eri väriä, vihreä ja sininen.

Syksyn huippu-uutuus on Nikko RC Psycho Gyro. Oletko valmis upeisiin temppuihin! 25 cm:n kokoinen Psycho Gyro tekee huikeita stunttitemppuja, ajaa mm. yhdellä ja kahdella pyörällä. Kaksi eri väristä autoa, sininen ja vihreä. Huippunopeus 8,5 km/h, taajuus 2,4 GHz. 

Nikko tarjoaa tänä syksynä myös upeita lennokkeja.  Nikko Air Elite 115 on neliroottorinen stunt RC-lennokki, jossa on automaattinen lento-, lasku- ja leijumistila. Myös esiohjelmoituja stunttitemppuja. Hyvä ja kestävä lennokki, joka sopii myös aloittelijoille, mutta jossa valittavissa myös kokeneen käyttäjän lentotila. Enemmän haastetta tarjoaa Nikko Air Race Vision 220 FPV PRO, joka on upea 22 cm:n kokoinen neliroottorinen kisalennokki säädettävällä nopeudella. Reaaliaikaista tauotonta kameran kuvaa voi seurata mukana tulevasta näytöstä, myös tallennusmahdollisuus. Tarjoaa haasteita aloittelijasta ammattilaiseen ja sisältää myös esiohjelmoituja stunttitemppuja.

 

Kaikki brändin lelut