Nikko

Nikko-radio-ohjattavat haastaviin maastoihin

Vaporizr, VelociTrax, Mini, Ford, Jeep, Poliisiauto Porsche. Näistä radio-ohjattavista löydät myös vaativia temppuja tekevät tehopakkaukset isommille lapsille ja lapsenmielisille.

Vaporizr2 - liikkuu kanssasi olosuhteissa kuin olosuhteissa

Lähde mukaan seikkailuun uuden Vaporirz2:n kanssa! Tämä räyhäkäs nelivetoinen radio-ohjattava kulkee kuivalla maalla, vedessä ja lumessa. Se selviää kunnialla haastavistakin maastoista tai vaikka vesiliukumäestä! Tämän auton huippunopeus on jopa 15 km tunnissa. Pakkaus sisältää 6V ajoakun ja 1h pikalaturin sekä lähettimen pariston. Autossa sisäänrakennettu antenni.

Syksyn 2016 uutuudet

Yksi odotettu uutuus on syksyllä kauppoihin saapuva Nikko poliisiauto Porsche 911. Auton ohjaimella voit kontrolloida realistisia hälytysääniä ja valoja. Autossa on täydet toiminnot ja sen huippunopeus on 8,5 km/h. 2,4 GHz taajuus mahdollistaa jopa kymmenen auton yhtäaikaisen ajelun.

Syksyn toinen huippu-uutuus on Nikko VelociTrax - futuristisesti muotoiltu auto, joka kulkee vaikeassakin maastossa ja ylittää esteet vaivatta. Auton huippunopeus on 14 km/h. Tässäkin autossa 2,4 GHz taajuus, joka mahdollistaa kymmenen auton yhtäaikaisen ajelun. Katso TV-mainos (ylimmäinen).

 

Nikko

Nikko VaporizR2 - radio-ohjattava auto

Kaikki brändin lelut