Parhaat Pelit

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Älynystyröitä kutkuttelevia uutuuksia. Parhaiden pelien valikoimasta löydät näitä niin lapsille kuin lapsenmielisillekin.

Vuoden 2013 perhepeliksi valittu Super Famari -pelin uusi versio Super Farmari Mäyrä edition -peli kysyy taitoa ja tuuria. Tässä päivitetyssä versiossa pelissä on mukana mäyrä. Kerää yksi kutakin eläintä, mutta varo kettuja ja susia! Mäyrästä on apua kettujen ja susien hyökkäyksissä. Nopeatempoinen lautapeli, jossa nopat ja viisaat eläinvalinnat ja -vaihdot siivittävät pelaajan voittoon. Peli opettaa laskemaan, suunnittelemaan ja punnitsemaan riskejä.

Don’t be a donkey eli ”älä ole aasi” on nopeatempoinen ja hauska korteilla pelattava toimintapeli koko perheelle. Pelissä on tavoitteena kerätä neljä samanväristä aasikorttia, napata porkkana ennen muita ja olla joutumatta aasiksi.

Frutti Frutti on toimintapeli 2 -4 pelaajalle hullunkurisen Frutti Frutti -sekoittimen äärellä. Tunnista hedelmiä ja marjoja, kuuntele tarkasti ja heitä oikea kortti sekoittimeen. Ensimmäisenä korteistaan eroon pääsevä on voittaja.

Huojuva torni klassikossa poistat tornista paloja ja siirrät niitä tornin huipulle niin kauan kuin rakennelma pysyy pystyssä. Palikan siirtämisessä saa käyttää vain yhtä kättä. Tornin kaatuessa voittaja on se pelaaja, joka oli vuorossa ennen tornin kaatajaa. Kätevä ja kestävä peltirasia 48 puupalikan säilytykseen.

Kaikki brändin lelut