Rubik's

Rubikin kuutio on klassikko, joka on jäytänyt pelaajien hermoja ja älynystyröitä jo yli 30 vuoden ajan. Kolmiulotteista ajattelua kehittämään keksityssä pelissä on miljoona erilaista yhdistelmää, mutta vain yksi ratkaisu, joka on vanginnut ihmisten mielenkiinnon kautta maailman.

Rubikin kuution suosio perustuukin juuri sen koukuttavuuteen: Kyseessä on haastava, kolmiulotteista ajattelua kehittävä älypeli, jota on mahdoton jättää kesken! Alkuperäinen Rubikin kuutio 3x3 on saanut vuosien saatossa rinnalleen uusia sovelluksia, kuten 4x4 kuutio, 5x5 kuutio, Käärme ja pallomainen Rubik’s 360. Saatavilla myös Speed Cube, joka on tarkoitettu erityisesti nopeusennätysten tekemiseen. Pakkauksessa on mukana purkuohjeet, ruuvimeisseli, eri vahvuisia jousia ja voiteluaine, joka vähentää kitkaa rakenteiden välillä. Saatavilla myös lahjapakkaus jossa 3x3 kuutio, 2x2 kuutio sekä minikokoinen 3x3 kuutio avainmenperällä varustettuna.

Syksyn 2017 uutuuksina Junior Bear - uudenlainen hauska haaste jo 4-vuotiaille lapsille. Toinen uutuus on Rubik's Triamid - uusi haastava pyramidikuutio - kannattaa tutustua!

Jokainen saa iloa Rubikin kuutiosta pelaamalla itseään vastaan, mutta edistyneille lisähaastetta tarjoaa erilaiset ratkaisu- ja aikakilpailut. Maailman parhaimmisto ratkaisee kuution jopa alle 5 sekunnissa! Hollantilainen. Suomalaiset kuutioharrastajat kuuluvat myös maailman parhaimmistoon. 

Harjoittelulla mestariksi, lataa vinkkivihot

Vinkkivihko Rubikin kuutio 3x3 ratkaisemiseen

Vinkkejä Rubik's Snake-ratkaisuihin

 

Rubik

Kaikki brändin lelut