Uutiset

Syksyn uutuuspelit

Mikä olisikaan syksyn ja talven pimeinä iltoina hauskempaa kuin kerätä lapset ja aikuiset yhteen uutuuspelien äärelle. Uutuuspelimme kattavat niin lasten-, perhe- kuin partypelit. Valitse suosikkisi ja pistä peli pystyyn!

Tutustu syksyn upeisiin Nikko-autoihin!

Nikkoja on valmistettu jo vuodesta 1958 ja se on vakiinnuttanut asemansa johtavana radio-ohjattavien valmistajana. Suomessa Nikko on muodostunut lähes synonyymiksi puhuttaessa radio-ohjattavista. Nikolta löytyy aina oikea auto erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Nikko valmistetaan aina laadusta tinkimättä.

Uudet ihanat askartelutuotteet

Askartelu ja itse tekeminen ovat kasvavia trendejä niin Suomessa kuin maailmalla. Suuren suosion saavuttanneet Color me mine -laukut ja mielikuvistusta kutkuttavat Weavy Loops -sarjan punomistuotteet nyt saatavilla.

Ulkoleikkien uutuuslelut

Little Tikes
Kesän ulkoleluvalikoimastamme löydät paljon vanhoja tuttuja sekä uutuustuotteita. Laajasta kesälelukattauksestamme löytyvät Gowin laadukkaat hiekkalelut, Mauin vauhdikkaisiin pihaleikkeihin suunnitellut hulavanteet ja pallot, Amon oman kesävalikoiman ulkotuotteet sekä Little Tikesin autot, liukumäet ja mökit.

Lautapeleistä virtaa lomapäiviin

Ristinolla
Lautapelit tuovat virkistystä arkeen ja lomaan. Uutuuspeli Tic Attack Toe – Ristinolla tekee perinteisestä pelistä koukuttavan korttipelin ja Kuka tiskaa? -peli tuo apua arkisten asioiden hoitamiseen. Syksyllä pelaajat pääsevät hyppäämään taksikuskin saappaisiin New Yorkiin, kun Amo esittelee Taxi Challenge -pelinsä ja Buzz&Neil-lautapeliperheensä.

Baby Born ja Lalaloopsy valmistautuvat kesään

Baby Born Lalaloopsy
Myös nuket nauttivat lämpimästä kesästä ja lämpenevästä vedestä. Baby Born -uutuuksia ovat kesän pyöräily- ja ranta-asusteet, jotka nukelle voi pukea päälle kesän leikkeihin. Bubbly Mermaid on vedestä nauttiva Lalaloopsy -uutuus, jolle voi tehdä saippuakuplakampauksen.

Käsintehdyt Rubens Barnit tuovat iloa lapsille ja vanhuksille

Rubens Baby Concept - Finnish subtitles

Rubens Barnin vetovoiman ymmärtää parhaiten, kun nukkea katsoo silmiin ja pitää sylissään. Idea perinteisistä muovinukeista poikkeavaan leluun syntyi, kun muotoilijana työskennellyt Teruko Wahlström halusi tehdä lelun, joka toisi iloa kaikenikäisten lasten elämään. Uniikilla muotoilulla tehdyn nuken kasvot saivat tavallista syvemmän profiilin ja samanlaista pyöreyttä kuin eläinpennuilla on.

Aikuiset unohtavat usein leikin merkityksen

Hannele Karikoski
Leikki ei todellakaan ole vain leikkiä, kuten aikuiset usein sanovat, kasvatustieteen tohtori Hannele Karikoski muistuttaa. Leikki on paitsi hauskanpitoa ja huvia, myös osa lapsen luontaista kehitystä, joka kasvattaa älyllisesti, sosiaalisesti ja emotionaalisesti. Leikki on lapselle yhtä tärkeää kuin ravinto. Mikään muu ei kehitä lasta yhtä paljon.